Sites-NL-Site
Sites-NL-Site
Sites-NL-Site Sites-NL-Site
Milieu- en Energiebeleid

Verklaring gegevensbescherming

Stand: 1 september 2010

De LECHUZA website omvat informatie over het exclusieve LECHUZA assortiment. Voor ons is de bescherming van uw privégegevens van groot belang. Voor het bezoek aan onze website hebben wij geen persoonlijke gegevens van u nodig en u hoeft zich dan ook niet te registreren.
Als u onze website bezoekt, worden sommige niet persoonsgerichte gegevens opgeslagen. Deze beperkte informatie omvat het browsertype (b.v. de Internet Explorer of Mozilla Firefox) dat u gebruikt en het besturingssysteem (b.v. Windows XP) van uw computer. Onze internetserver slaat bovendien het aantal bezoekers van onze website, het aantal pagina's en de duur van de bezoeken aan onze website op. Geen van deze data omvat persoonlijke gegevens van u. Onze server kan uw e-mailadres of andere persoonlijke identificatiegegevens niet herkennen, als u ons deze niet meedeelt.
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij LECHUZA gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies.
Indien u vragen hebt over onze gegevensbeschermingsinformatie of opgeslagen gegevens, stuur dan een e-mail aan info_ne@lechuza.com of neem contact op d.m.v. het contactformulier.
LECHUZA Pflanzgefäße MADE IN GERMANY.
Het LECHUZA-zelfbewateringssysteem
Hoe te planten in LECHUZA?
LECHUZA Pon
U gebruikt een verouderde browser. Deze wijst u op zwakke punten in uw beveiligings systeem. U kunt daardoor niet alle functies op deze website gebruiken. Wij verzoeken u dan ook om een nieuwe versie te installeren: Download
Sites-NL-Site