LECHUZA plantenbakken

Het jonge merk van de Brandstätter Group

De productlijn LECHUZA van de geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG, gevestigd te Zirndorf in Duitsland, is sinds 2000 op de markt en zorgt met de goed doordachte oplossingen voor plantenbakken en accessoires voor evenveel enthousiasme bij professionele vormgevers van interieurgroen als bij de consumenten.
Het productidee kwam van de eigenaar van het bedrijf, Horst Brandstätter, die voor eigen gebruik op zoek was naar optisch aantrekkelijke plantenbakken voor binnen en buiten en een langdurig bewateringssysteem. Omdat hij een dergelijk product op de markt niet kon vinden, gaf hij zijn team van ontwikkelaars in Duitsland de opdracht naar een geschikte oplossing te zoeken: LECHUZA was geboren.
Verwaltung geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG
De jonge afdeling van de bedrijfsgroep groeit sindsdien gestaag. In 2006 exporteerde LECHUZA al naar meer dan 50 landen wereldwijd. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen breidt het productiebedrijf in Dietenhofen (Duitsland) zich voortdurend uit en past het zich aan de behoeften aan.
Het jonge merk van de Brandstaetter Group heeft succes. Door het merk PLAYMOBIL geniet het bedrijf al meer dan dertig jaar wereldwijd bekendheid als specialist op het gebied van kunststof spuitgieten en is het - vooral bij kinderen - populair om de doordachte detailoplossingen. LECHUZA heeft als premiummerk voor plantenbakken en accessoires een vaste plaats op de markt veroverd. Het groeiende aantal consumenten en de goede verkoopbegeleiding vergroot de merkbekendheid en daarmee de gerichte vraag naar innovatieve plantenbakken met een aarde-watergeefsysteem.
Kortom: er komen steeds meer LECHUZA fans.