le_tw-wintertime_cubico_warm_ice_1

Frosty Scandi

Nu wordt het gezellig

De eerste ijspegels aan de daken, een sneeuwballengevecht met vrienden, een bezoekje aan de kerstmarkt. Onze Noorse buren hebben het perfecte recept gevonden tegen lage temperaturen en guur weer: een heldere en warme sfeerbrenger om het gezellig te maken.

Met de nieuwe, gelimiteerde CUBICO Premium »WINTER EDITION« ontstaat er ook bij u thuis een aangename stemming. De eenvoudige vormgeving in de speciale kleur warm ice zorgt voor een gezellige sfeer met een elegant tintje.

le_tw-wintertime_cubico_powder_love_snow_glow_1

Cozy Country Christmas

Kerstgeur in elke ruimte

Breng tijd door met uw dierbaren en versier uw huis voor Kerstmis: de voorpret neemt toe. Kom in de stemming voor de feestdagen met groenblijvende of winterse planten zoals amaryllis en met de warme kleuren snow glow of powder love van de CUBICO 30 en 40.
Als u de voorkeur geeft aan een kleinere maat, dan zitten winterbloeiers zoals de kerstster helemaal goed in de LECHUZA-tafelpotten zoals DELTINI of MINI-CUBI.

Golden Glowing

Prettige kerstavond!

Hij mag op kerstavond natuurlijk niet ontbreken: de kerstboom. Het kleurrijke geheel van lichtjes en glanzende decoratie maakt het feest perfect. Tijdens de feestdagen geeft de CUBICO in de kerstkleur plum magic uw boom een stijlvol plaatsje.

De LECHUZA-plantenbakken zijn het perfecte alternatief voor de klassieke kerstboomstandaard – duurzaam en individueel. Het geïntegreerde waterreservoir voorziet uw boom ook op betrouwbare wijze van water, zodat u zorgeloos op wintervakantie kunt vertrekken.

De perfecte thuis voor uw winterplanten: