Plantenbakken en balkonbakken met intelligente irrigatie van LECHUZA.
De beste kwaliteit - gemaakt in Duitsland!

Plantenbakken en balkonbakken met intelligente irrigatie van LECHUZA.
De beste kwaliteit - gemaakt in Duitsland!

Vrolijke, kleurrijke lente met LECHUZA

Vrolijke, kleurrijke lente
met LECHUZA

LECHUZA - Het geheim van mooie planten
met irrigatie, substraten en verzorgingsproducten

LECHUZA - Het geheim van mooie planten
met irrigatie, substraten en verzorgingsproducten

Bekroond met …

Winner of the Home Trend Award 2019/20
Winner of the Red Dot Award 2020
Winner of the German Design Award 2020
»Special Mention« distinction of the German Design Award 2021 pays tribute to consistent design conception and implementation.
Winner of the Red Dot Award 2022
Winner of the Red Dot Award 2023

¹ De actie is geldig van 8 t/m 21 maart 2024 en alleen zolang de voorraad strekt. Bij aankoop van 3 substraten naar keuze ontvangt u 15% korting op deze 3 substraten. Aanbieding niet geldig op eerdere of lopende bestellingen. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Geen contante uitbetaling of geldopname mogelijk. De actie is niet van toepassing op afgeprijsde artikelen of setaanbiedingen. Zonder planten. Aanbieding alleen geldig in de LECHUZA onlineshop.

² Actie is geldig van 01.03.-31.03.24 en slechts zolang de voorraad strekt. 15% korting op CLASSICO Color ECO 35 lichtgrijs (Art.-Nr. 18930). Het aanbod is niet geldig voor eerdere of openstaande bestellingen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Geen contante uitbetaling mogelijk. Zonder beplanting. Aanbieding alleen geldig in de LECHUZA onlineshop.

* Als uw bestelling bestaat uit artikelen met verschillende levertijden, dan wordt de levering uitgevoerd volgens de langste levertijd, dat wil zeggen dat de bestelling in zijn geheel als een volledige bestelling wordt geleverd.

** U ontvangt de vouchercode na succesvolle registratie voor de nieuwsbrief. Met de kortingscode krijgt u 15% korting op uw aankoop in de LECHUZA online shop vanaf een minimale bestelwaarde van 30 euro. De bon kan eenmaal worden ingewisseld op www.lechuza.nl en kan niet worden gecombineerd met andere promoties. Een contante betaling van de waarde van de voucher is niet mogelijk. De bon is niet geldig voor eerdere bestellingen, openstaande bestellingen, reeds afgeprijsde artikelen, setaanbiedingen, reserveonderdelen of cadeaubonnen.