HAVALO vaas moon grey

Design en functionaliteit in harmonie
Artikelnr. 15997

HAVALO vaas moon grey

Design en functionaliteit in harmonie
Artikelnr. 15997
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 469,00
incl. BTW | plus verzendkosten

verzendkosten
De verzend- en administratiekosten bedragen 9,50 euro per zending.

Grootte
Color
Leveringstermijn op dit moment 8 werkdagen
Let op: vanwege het grote datavolume moet de 3D-Viewer worden geladen met een vaste WLAN-verbinding. Op smartphones en tablets kunt u met de viewer een augmented reality (AR)-functie gebruiken. Hiermee kunt u heel precies uw LECHUZA-plantenbak in uw eigen interieur plannen. Klik daarvoor op het kubussymbool.
Voor iedereen die van luxe houdt en de charme van onmiskenbaar mooie vormen waardeert.

Echte elegantie wordt gekenmerkt door een nobele terughoudendheid. De HAVALO vaas is tegelijkertijd nobel en authentiek en kan harmonieus met elkaar worden gecombineerd.

De zachte designtaal - goed gedefinieerd, harmonieus en stijlvol - en het tijdloze design met verfijning hebben een uitnodigend effect en zorgen vol vertrouwen voor een ontspannen sfeer in de dagelijkse leefomgeving. In de drie elegante tinten zeeschaal naakt, basaltgrijs en maangrijs met een matte oppervlakteafwerking geven de HAVALO vaas bloemstukken een volledig nieuwe waarde en ensceneren ze ""en vogue"" als designelementen.

Het nieuwe, exclusieve oppervlak met een fijn gegroefde structuur ontstaat in een complex rotatiegietproces met speciaal ontwikkelde materialen en demonstreert de gebruikelijke kunststofkennis van LECHUZA op het hoogste niveau. Het moderne productieproces zorgt voor volledig naadloze, robuuste schepen met een futuristisch design - echte luxe die zijn prijs waard is.

De HAVALO vaas heeft ook een planteninzet met bijpassende insteekring, die edele arrangementen perfect op hun plaats houdt.
Karakteristieken:
breukvast
vederlicht
UV-bestendig
hoogwaardige kunststof
geschikt voor groenvoorziening in binnenruimtes
reddot winner 2020
Afmetingen en volumes
HAVALO Vaas
Afmetingen ong. (B x H) Ø 24 x 112 cm
Waterreservoir 1,8 l
Binnenbak, afmeting ~ Ø 11,5 cm
Plantdiepte 30 cm