HAVALO vaas moon grey

Design en functionaliteit in harmonie
Artikelnr. 15997

HAVALO vaas moon grey

Design en functionaliteit in harmonie
Artikelnr. 15997
Beschikbaarheid: Dit artikel is momenteel niet verkrijgbaar. Wij doen ons best om uw bestelling binnen 2-3 werkdagen te leveren. Als een artikel niet voldoende op voorraad is in ons NL/BE magazijn, zal de levertijd ca. 7-10 werkdagen bedragen.
€ 465,99
incl. BTW | plus verzendkosten

verzendkosten
De verzend- en verpakkingskosten bedragen 9,50 euro per zending.

Grootte
Color
Grote aantallen gewenst? Vraag een offerte op maat!
Voor iedereen die van luxe houdt en de charme van onmiskenbaar mooie vormen waardeert.

Echte elegantie wordt gekenmerkt door een nobele terughoudendheid. De HAVALO vaas is tegelijkertijd nobel en authentiek en kan harmonieus met elkaar worden gecombineerd.

De zachte designtaal - goed gedefinieerd, harmonieus en stijlvol - en het tijdloze design met verfijning hebben een uitnodigend effect en zorgen vol vertrouwen voor een ontspannen sfeer in de dagelijkse leefomgeving. In de drie elegante tinten zeeschaal naakt, basaltgrijs en maangrijs met een matte oppervlakteafwerking geven de HAVALO vaas bloemstukken een volledig nieuwe waarde en ensceneren ze ""en vogue"" als designelementen.

Het nieuwe, exclusieve oppervlak met een fijn gegroefde structuur ontstaat in een complex rotatiegietproces met speciaal ontwikkelde materialen en demonstreert de gebruikelijke kunststofkennis van LECHUZA op het hoogste niveau. Het moderne productieproces zorgt voor volledig naadloze, robuuste schepen met een futuristisch design - echte luxe die zijn prijs waard is.

De HAVALO vaas heeft ook een planteninzet met bijpassende insteekring, die edele arrangementen perfect op hun plaats houdt.
Karakteristieken:
breukvast
breukvast
vederlicht
vederlicht
UV-bestendig
UV-bestendig
hoogwaardige kunststof
hoogwaardige kunststof
geschikt voor groenvoorziening in binnenruimtes
geschikt voor groenvoorziening in binnenruimtes
reddot winner 2020
Afmetingen en volumes
HAVALO Vaas
Afmetingen ong. (B x H) Ø 24 x 112 cm
Waterreservoir 1,8 l
Binnenbak, afmeting ~ Ø 11,5 cm
Plantdiepte 30 cm