Thuis in de hipste wijk van de stad

Young Modern Living

Thuis in de hipste wijk van de stad

Buiten op straat is er een drukte van jewelste, winkelen, eten en spelen voor de deur. Met heldere kleuren en stijlvolle woonaccessoires past uw huis perfect in uw levendige levensstijl. Rond of vierkant, klassiek of onconventioneel: een kleurrijke mix van kleuren en vormen geeft uw interieur een frisse toets. De verscheidenheid aan producten in de TREND-collectie van LECHUZA geeft u de vrijheid om u individueel uit te drukken.

Mid Century Style

Vakkundig klassieker

Voeg een nostalgisch tintje toe aan moderne omgevingen met bewezen ontwerpen uit de vorige eeuw. Originele meubels uit verschillende stijlperiodes creëren de perfecte plek voor creatieve geesten om te werken. Met trendy kleuren en veel licht creëer je een vakkundige retro-look die elke gast doet denken. De neutrale of aardse kleuren van de verschillende plantenbakken uit de PREMIUM-collectie van LECHUZA bieden een mooi contrast met hout en warme nuances.

Vakkundig klassieker

Luxury Glam

Edele ontwerpen en duidelijke contouren

Donkere muren en tapijt kunnen meer doen dan alleen gezelligheid. In combinatie met gladde oppervlakken en opvallende contouren brengen ze een vleugje glamour binnen je eigen vier muren. Zo wordt uw huis een exclusief adres en is iedereen op zoek naar een plaats op uw gastenlijst.

Met de juiste keuze van vormen en kleuren kunt u zorgen voor een goede combinatie tussen klassiek en extravagantie. In schril rood wordt CURSIVO een echte blikvanger die gemakkelijk in scène gezet kan worden. Bewezen klassiekers zoals de CLASSICO Color zorgen voor de nodige rust en stilte in een levendige omgeving.

Retraite tropisch bos

Urban Indoor Jungle

Retraite tropisch bos

Met Monstera, Farn en Co. maakt u van uw huis een plek om te dromen. Heldere lijnen en moderne ontwerpen, die een schoon contrast vormen met de avontuurlijke pracht van de planten, zorgen voor orde in de exotische binnenjungle. Het intelligente zaaisysteem van de LECHUZA plantenbakken met geïntegreerd waterreservoir ondersteunt u bij de levering van uw jungleplanten tijdens uw volgende langeafstandstransport. In hun natuurlijke kleuren bieden CANTO Stone en CLASSICO LS ook uw groene lieveling voldoende ruimte om te groeien en te bloeien.

CURSIVO
Zelfs veeleisende exoten voelen zich hier thuis: