De lente komt eraan

Het gaat beginnen..!

Wanneer de temperaturen langzaam weer stijgen en de natuur ontwaakt tot nieuw leven, staat de lente voor de deur! Na het grijze seizoen, ontsteekt de lente een waar vuurwerk van bloesems: Van knalgele narcissen, roze ranonkels tot blauwe hyacinten, er is een breed scala aan kleurrijke bloemen om de lentekriebels te doen ontwaken.

Om ervoor te zorgen dat de voorjaarsbloeiers fris blijven en lang bloeien, zorgen de LECHUZA plantenbakken met geïntegreerd irrigatiesysteem voor hun optimale verzorging.

Vrouw met een boeket gele narcissen in haar handen

Klassiek ontmoet opvallend

Veelzijdige CLASSICO Color

Na de koude wintermaanden kunnen we niet wachten om eindelijk weer een positieve stemming en frisse kleur in huis te brengen. In de plantenbakken van LECHUZA worden de planten bijzonder fraai getoond en blijven ze dankzij het geïntegreerde irrigatiesysteem lang fris.

De allrounder CLASSICO Color met zijn decente kleuren wit, leisteengrijs en zandbruin laat de kleurrijke bloemen goed tot hun recht komen en past in de kleine maten perfect op vensterbanken, kastjes of planken.

Geschetste bloemen op een blauwe achtergrond
BALCONERA

Een kleurrijk begin van het seizoen

BALCONERA voor huis, balkon en tuin

LECHUZA BALCONERA zet nu al vrolijke accenten in de lente. Met de veelzijdige kleuren van de BALCONERA Color vangt u gegarandeerd ook de eerste warme zonnestralen van de lente op uw balkon.

Of bent u al in paasstemming? Met BALCONERA zijn er geen grenzen aan uw creativiteit!

Geschenkverpakking op blauwe achtergrond

Laat bloemen spreken!

Kleine geschenken houden vriendschap levend

Of het nu voor Pasen, Moederdag of gewoon 'omdat' is, er is altijd wel een gelegenheid om geliefden te verwennen. Kleine plantenbakken met kleurrijke bloeiende planten zoals primula's, tulpen en narcissen zijn populaire geschenken die, in tegenstelling tot een boeket bloemen, ook weken later nog vreugde brengen. De kleurrijke bloemengroet blijft dankzij het geïntegreerde LECHUZA irrigatiesysteem lang vers en verspreidt een vrolijke stemming in huis. De lente kan komen!

Geschenkverpakking op blauwe achtergrond
'LECHUZA bloempotten in de vorm van Playmobil-figuren
Perfecte aanvulling voor vroege bloeiers: