De zomer kan dus komen!

Thuis is het het mooist

In de zomer brengen we veel tijd door in de tuin, op het terras of het balkon. Of we nu buiten zitten om te barbecueën, te ontspannen of te werken - het wordt nog mooier als het tuinmeubilair een combinatie van esthetiek als kwaliteit biedt. Hoogwaardige LECHUZA tuinmeubelen maken niet alleen indruk met hun klasse en aantrekkelijkheid, maar ook met hun comfort en waardebehoud.

Design en kwaliteit

Made in Germany

LECHUZA combineert een veeleisend design voor outdoor-living met robuuste en duurzame materialen. Een elegante uitstraling, maximaal zitcomfort en een uitstekende afwerking zijn slechts enkele voordelen van de functionele LECHUZA meubels.

Bekijk de video!

Gewoon opgeruimd

Praktisch en comfortabel: de LECHUZA stapelstoel

Neemt u plaats!
Dankzij het ergonomische design en de licht verende schaal biedt de LECHUZA stapelstoel een optimaal zitcomfort. Tevens is hij ruimtebesparend, eenvoudig te stapelen en gemakkelijk schoon te maken. Het hoogwaardige materiaal is bovendien vorst-, weer- en UV-bestendig!

De stapelstoel uit de meubelcollectie LECHUZA is al bekroond met de gerenommeerde GERMAN DESIGN AWARD.

Tuintafel

Must-have voor buiten

De eettafels hebben stabiele onderstellen met een vlechtstructuur-look en zijn verkrijgbaar met een tafelblad van veiligheidsglas of met een HPL-blad. De tafelpoten beschikken over in hoogte verstelbare stelschroeven, zodat de tafel ook op ongelijke ondergronden stevig en zonder te wankelen op de vier poten staat. Afhankelijk van de uitvoering bieden de tuintafels van LECHUZA plaats aan vier tot zes personen. Ideaal dus voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden.

In hoogte verstelbare tafelpoten door draaibare schroeven onderaan de poten
LECHUZA tuintafels zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar!
LECHUZA tuintafels zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar!

Bauhaus of landhuis

LECHUZA tuinmeubelen zijn modern en veelzijdig

Modern, puristisch, tijdloos:
LECHUZA tuinmeubelen voelen zich ook goed thuis bij moderne architectuur.

In een tijdloze Bauhaus-stijl zorgen de neutrale kleuren van LECHUZA voor een heldere sfeer. De liefdevolle elegantie maakt van uw terras of balkon een gezellige plek. De heldere lijnen en structuren passen zich perfect aan uw buitenruimte aan.

Betoverende landhuis-charme
Natuurlijk en uitnodigend, dat zijn de kenmerken van de landhuisstijl

Dankzij de oppervlaktekleuren wit, graniet en mokka, in combinatie met de vlechtstructuur, kunnen de meubels perfect met de LECHUZA Cottage plantenbakken worden gecombineerd. Beplanting met oleanders en hortensia's zorgt ook voor een romantische sfeer.

Voor balkons, terrassen of uw eigen tuin: