Zomerfeest in openlucht

Zomerfeest in openlucht

Met een sfeer om je helemaal goed in te voelen

Niets leuker dan een gezellige avond met vrienden door te brengen - zeker in de zomer! De beste periode om van lange avonden met leuke mensen te genieten onder de sterrenhemel. Het meubilair en de plantenpotten van LECHUZA helpen je om een gezellige sfeer te creëren buiten waar je gasten zich volledig thuis voelen.
Een goede gastheer weet namelijk dat tuinfeesten van sfeer en gezelligheid leven! Wij wensen je een relaxte zomer!

Blikvanger in natuursteenlook

Natuurlijk zomers paradijs

Als kubus of als zuil, de slimme CANTO Stone in natuursteenlook benadrukt de natuurlijke accenten in tuinen en op terrassen. In de symmetrische bakken met geïntegreerd zelfbewateringssysteem is genoeg plaats voor grote bloeiende planten, die een zomerse sfeer creëren dankzij hun felle kleuren!

CANTO Stone

Voor zwoele zomeravonden

Neem plaats!

LECHUZA tuinmeubilair brengt het huiselijke gevoel naar buiten. Dankzij zijn ergonomisch design en licht verende zitschaal biedt de stapelbare stoel maximaal comfort voor gezellige avonden met vrienden.
Het mooiste van alles is dat het bekroonde tuinmeubilair er niet alleen mooi uitziet, maar ook extreem gemakkelijk te reinigen, duurzaam en weerbestendig is. Zelfs schoonmaken wordt leuk zo!

Ice Ice, Baby

Hou het hoofd koel!

YULA planttas

Letterlijk een cool idee: de YULA planttas kan in enkele eenvoudige stappen worden veranderd in een DIY drankenkoeler.

Vul de planttas gewoon met ijsblokjes en doe de flessen erin. Toffe tafeldecoratie met een praktische twist!

Leve de zomer!

Vakantiegevoel, maar dan thuis

De CILINDRO Color in de nieuwe kleur sunset orange is het perfecte accessoire voor jouw volgende tuinfeest. Het praktische zelfbewateringssysteem zorgt ook bij grote hitte voor een correcte watertoevoer voor je plant - laat de zomer dus maar komen!

CILINDRO Color

Een plek onder de zon

Paradijselijk loungen buiten

Tover je tuin om tot een zomers paradijs - de LECHUZA plantenpotten zijn niet alleen helemaal beplant in een oogwenk, ze zorgen ook voor de optimale plantzorg dankzij het handige zelfbewateringssysteem. Klassiekers voor de tuin zoals rozen en anjers of kruidnagel kunnen op verschillende manieren in de mediterraans ogende RUSTICO Color en de CUBETO Stone in steenlook geplant worden. Zo hoef jij alleen nog maar te ontspannen en van de zomer te genieten!

Paradijselijk loungen buiten
Alles voor een perfect zomerfeest