Kamerplanten voor het thuiskantoor

Onze werkgewoonten zijn de laatste maanden erg veranderd. Terwijl het vroeger heel normaal was om elke dag naar het werk te rijden, de laatste projecten bij een kop koffie te bespreken of met een aantal collega's in een kantoor te zitten, is het nu voor velen van ons een kwestie van: Werken vanuit een thuiskantoor.

Of het nu aan de eettafel is of in een aparte werkkamer, de sfeer en de werkomgeving moeten in ieder geval goed zijn. Groene planten voor een goed ruimteklimaat mogen niet ontbreken, want zij zorgen voor behaaglijkheid, reinigen de lucht en hebben een concentratiebevorderend effect.

CUBE Glossy 14 staan op een dressoir met planten

Een ruimtewonder voor het thuiskantoor

Het modulaire PILA-systeem

Met het PILA-plantsysteem kan de persoonlijke thuiswerkplek eenvoudig en flexibel worden vormgegeven. De stijlvolle PILA-plantenbakken met geïntegreerde irrigatie in combinatie met het praktische opbergelement bieden veel creatieve inrichtingsmogelijkheden voor de werkplek en opbergruimte voor bureaubenodigdheden.

Man stapelt PILA op elkaar

Dankzij het modulaire systeem kunnen tot drie plant- of opslagelementen op elkaar worden gestapeld, wat zorgt voor een opgeruimd geheel en fris groen. Zo gaat het van de huiskamerjungle direct naar de dagelijkse werkroutine. En als het warmer wordt kan het thuiskantoor dankzij de praktische onderzetter gemakkelijk naar het balkon of terras worden verplaatst.

Goed klimaat voor frisse ideeën

Kamerplanten maken het huis niet alleen comfortabeler, maar zorgen ook voor een gezond binnenklimaat. Veel groene planten geven bijna 90 procent van het water waarmee ze zijn besproeid terug aan de lucht in de kamer, binden stofdeeltjes en werken zo als een natuurlijke luchtbevochtiger. Daarom zijn planten zoals de Spathiphyllum en Calathea niet alleen mooie blikvangers, maar zorgen zij ook voor een constante toevoer van verse zuurstof.

Een goed gevoel en effectief werken

Eén ding is zeker: Een groene werkplek maakt gelukkig! Omdat planten ontspannen en een aangenaam evenwicht bieden in het dagelijkse leven. Zelfs als u geen groene vingers heeft, kunt u dankzij LECHUZA in een handomdraai een klein groen paradijsje in uw huis creëren dat weinig onderhoud vereist. Eenmaal in de bakken geplaatst, zorgen de groene bewoners voor zichzelf via het waterreservoir en krijgen ze individueel precies de hoeveelheid vocht en voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een optimale groei.

De beste bloempotten voor een groen thuiskantoor: