Herfstideeën met LECHUZA

Een goed humeur voor grijze dagen

Tegen het einde van de zomer hebben geraniums, petunia en andere populaire zomerplanten hun mooiste bloeitijd meestal achter de rug. Dit betekent echter niet dat de tuin, het terras en het balkon nu kaal en triest hoeven te zijn. Gekleurde bladeren en kleurrijke bloemen zorgen ook in de late zomer, herfst en winter voor een goed humeur en nodigen u uit om lang van het buitenseizoen te genieten.

Het actuele LECHUZA assortiment biedt een veelzijdige keuze aan plantenbakken in verschillende vormen, maten en kleuren voor goed verzorgde planten in elk seizoen. En dankzij hun robuuste oppervlak zijn de bakken ook prima geschikt voor moeilijke weersomstandigheden.

leaves

Goed verzorgd in de herfst

Een irrigatiesysteem is ook ideaal voor het koele seizoen

Winterharde potplanten mogen ook in het koude seizoen buiten te blijven, omdat de koude maanden vaak belangrijk zijn voor de verdere ontwikkeling van de planten.
Het betrouwbare LECHUZA irrigatiesysteem voorziet de planten en bloemen van water en voedingsstoffen naar het voorbeeld van de natuur. Dankzij de afneembare bodemschroef kan regenwater op elk moment weglopen en is er geen overschot aan water dat de wortels kan beschadigen.
Bij de eerste vorst is het raadzaam om het waterreservoir van de LECHUZA plantenbakken niet volledig te vullen en alleen nog van bovenaf op het plantsubstraat te gieten - in de drainagelaag met LECHUZA-PON wordt vocht opgeslagen. Geef alleen water op vorstvrije dagen, zodat de planten niet extra last hebben van temperatuurschommelingen.

chestnuts
Autumn Favourites
Autumn Favourites

Herfstbeplanting voor terras en balkon

Kleurrijke arrangementen

Het wordt zeker niet saai in de bloembedden, potten en bakken, integendeel: elegante bladkunstenaars, sierlijke bloemschoonheden en dynamische grassterren zijn de perfecte keuze voor deze tijd van het jaar.

De LECHUZA plantenbakken, gemaakt van weerbestendig kunststof en het hele jaar door buiten te gebruiken, zijn ideaal voor een persoonlijk vormgegeven herfsttuin. Bijvoorbeeld de plantenbak CUBETO, die overtuigt met een natuurlijke steenlook en veelzijdige toepassingsmogelijkheden. In de harmonieuze ronde bak komen liefdevolle plantarrangementen perfect tot hun recht en zet u met een mooie herfstbeplanting gerichte kleurrijke accenten.

pumpkins
Booo!
Booo!

Pas op, niet schrikken!

Griezelig mooie decoratie voor de herfsttuin

Als de bladeren in de herfst kleuren en langzaam beginnen te vallen, dan bestaat het risico dat de tuin er kaal uit komt te zien. De perfecte oplossing: creatieve herfstdecoratie buiten, natuurlijk zelf gemaakt! Uiterlijk met Halloween zijn een griezelig versierde poort en tuin onmisbaar. De materialen hiervoor zijn te vinden tijdens een herfstwandeling en bij het boodschappen doen: glanzende kastanjes, geurig mos en natuurlijk pompoenen in alle maten en vormen. Verfraai de LECHUZA plantenbakken met de natuurlijke materialen en combineer ze met een zelfgemaakte, griezelige pompoenlantaarn - de huiveringwekkende herfstdecoratie is klaar.

pumpkins
Voor goed verzorgde planten in elk seizoen: