Een oase van welzijn en pure romantiek

Tuinen in landelijke stijl

De laatste zonnestralen van de herfst vallen op je huid, de tuin straalt met al zijn kleuren en jij geniet van het prachtige uitzicht vanaf de veranda. De nazomer kan zo mooi zijn. Dit geldt des te meer voor tuinen in de gezellige landelijke stijl. Weelderige bloemenpracht, een gezellig terras en dat beetje ongetemde natuur zorgen voor het idyllische landhuisgevoel, zelfs in stedelijke omgevingen.

Een oase van welzijn en pure romantiek
Tuinen in landelijke stijl

Zorg voor afwisseling in de tuin

Met kleurrijke bloemen en rustieke plantenpotten

De onmiskenbare, nostalgische sfeer van de tuin in Cottage-stijl kan je zelf gemakkelijk bereiken. Deze stijl, die in de 19e eeuw in Engeland ontstond, richt zich vooral op kleurrijke en gevarieerde bloemen.

In CUBICO Cottage van LECHUZA, bijvoorbeeld, vinden zij hun perfecte plek. Hier onderscheiden de vrolijke bloemkleuren zich door het bewst sobere design van de plantenpot.

CUBICO Cottage 30

Cottage-collectie van LECHUZA

Stijlvol, tijdloos, groots

Niet alleen de bloemen zijn echte blikvangers, de plantenpotten zichzelf ook! De fijne geweven structuur past perfect in elke cottage tuin en maakt ook terrassen en balkons helemaal af. Discreet, stijlvol en te verkrijgen in verschillende kleuren, maken ze het Country Chic gevoel helemaal af.

De perfecte plek om je even terug te trekken

Een heerlijk kleurrijk balkon

Het hoeft niet altijd om een volledige tuin in cottage-stijl te gaan, je kan ook bewust accenten leggen in deze stijl. Tuinmeubels in vlechtwerklook en subtiele kleuren creëren een klassieke maar stijlvolle sfeer op elk balkon of terras. Met de bijpassende plantenbakken uit de Cottage-collectie zorg je voor een bijpassen basisconcept. Nu enkel nog zorgen voor kleurrijke bloemen, struiken of vaste planten en voor je het weet heb je de perfecte plek om je terug te trekken!

Plantenbakken voor zowel binnen als buiten

Echte multitalenten

Plantenbakken voor binnen & buiten

Wanneer de dagen korter worden en de temperaturen zich weer wat laten zakken, hoef je niet zonder de landelijke stijl waar je zonder twijfel dol op bent geworden. In de late herfst en winter kan je de LECHUZA plantenbakken ook binnen gebruiken om de donkere dagen tegen te gaan met kleurrijke bloemen. Zo geniet jij het hele jaar door van geweldige planten!

Haal de landelijke sfeer nu bij je thuis: