CUBE Glossy Kiss 14 sweet candy glitter hoogglans

Stjlvol voor de kinderkamer
Artikelnr. 13513

CUBE Glossy Kiss 14 sweet candy glitter hoogglans

Stjlvol voor de kinderkamer
Artikelnr. 13513
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 19,95
incl. BTW | plus verzendkosten

verzendkosten
De verzend- en administratiekosten bedragen 9,50 euro per zending.

Grootte
Color
Leveringstermijn op dit moment 8 werkdagen
Let op: vanwege het grote datavolume moet de 3D-Viewer worden geladen met een vaste WLAN-verbinding. In de mobiele weergave biedt de viewer u een augmented reality (AR)-functie. Hiermee kunt u heel precies uw LECHUZA-plantenbak in uw eigen interieur plannen.

Met de Glossy Collection van LECHUZA komt de glamour in het woongedeelte terecht. De plantenpotten met hoogwaardig gelakt oppervlak zijn glanzende blikvangers en geven ruimtes een elegante toets. De trendsetters zien er niet alleen stijlvol uit, maar maken ook indruk met hun geïntegreerde zelf bewateringssysteem.


Cube Glossy Kiss: Sweet like candy!
Zachte pasteltinten zijn niet alleen een hippe trend op de catwalk in de modewereld, maar verspreiden ook onopvallende charme in de woonkamers. De aantrekkelijke kleuren maken talrijke en kleurrijke combinaties mogelijk, maar blijven discreet en roepen een moderne look op. De elegante kubussen krijgen een extra portie aan stijl en glamour door het glitterende hoogglanseffect op het lakoppervlak. De speciale Glossy kiss-editie brengt de fashion crush van het seizoen naar uw huis in het originele LECHUZA design. Drie zachte kleuren geven droomachtige accenten en bieden een uniek frame voor alle soorten planten. Afgewerkt in kwalitatieve, glitterende hoogglanslak, zijn de Glossy kiss-plantenpotten de absoluut stijlvolle must-have voor elke woning!


Voor een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke plantenverzorging voor mensen met groene vingers dankzij het LECHUZA irrigatiesysteem.
De planten kunnen gemakkelijk samen met de kweekpot geplaatst worden in de potten van de Glossy Collection, zodat het verpotten geen tijdrovend werk is. Via de LECHUZA watertoevoerspiezen dat onderaan in de kweekpot wordt geplaatst, verplaatst het vocht gelijkmatig naar de wortels. De waterstandindicator kan worden gebruikt om te controleren wanneer het tijd is om het reservoir bij te vullen. Plantenverzorging kan zo eenvoudig zijn met de LECHUZA plantenpotten!

Karakteristieken:
breukvast
vederlicht
UV-bestendig
hoogwaardige kunststof
geschikt voor groenvoorziening in binnenruimtes
Productinformatie
le_cube-glossy-kiss_product_content_01

Wiek

  • Met 'wiek'-bewateringssysteem
  • Verpotten is niet nodig – gekochte kruiden kan je gewoon mét kweekpot plaatsen
  • Geschikt voor levensmiddelen

Eenvoudig in gebruik
  • Watertoevoerspies in kruidenpot stoppen.
  • Kruidenpot in CUBE Glossy plaatsen, water geven — klaar.
le_cube-glossy-kiss_product_content_04

Verkrijgbare accessoires

De zachte kleuren en glitterlook van de CUBE Glossy Kiss laten (kinder)ogen oplichten. In de kinderkamer laten zij zich met behulp van de praktische metalen lijst decoratief aan de wand bevestigen – heel eenvoudig wordt de stijlvolle CUBE zo een supercoole pennenhouder.

  • Metalen lijst: 48 x 10 cm
  • Magnetische houders: 4 x 14 cm
Afmetingen en volumes
CUBE Glossy Kiss 14
Afmetingen ong. (B x D x H) 14 x 14 x 13,5 cm
Waterreservoir 0,4 l
Plantvolume Growpot
Binnenbak, afmeting ~ Ø 10-12 cm
Max. planthoogte 20 cm
de juiste accessoires