OJO raven black

Een stijlvolle vriend voor je planten
Artikelnr. 19047

OJO raven black

Een stijlvolle vriend voor je planten
Artikelnr. 19047
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 34,95
incl. BTW | plus verzendkosten

verzendkosten
De verzend- en administratiekosten bedragen 9,50 euro per zending.

Grootte
Leveringstermijn op dit moment 8 werkdagen
Let op: vanwege het grote datavolume moet de 3D-Viewer worden geladen met een vaste WLAN-verbinding. Op smartphones en tablets kunt u met de viewer een augmented reality (AR)-functie gebruiken. Hiermee kunt u heel precies uw LECHUZA-plantenbak in uw eigen interieur plannen. Klik daarvoor op het kubussymbool.
De merken LECHUZA en PLAYMOBIL van Geobra Brandstätter slaan de handen in elkaar voor een innovatieve samenwerking. Het introduceren van kinderen in een wereld van plantenverzorging op een speelse en originele manier is de OJO de eerste plantenpot die is geproduceerd met een PLAYMOBIL-ontwerp. Deze nieuwe plantenpot combineert de sterke punten van beide merken voorzien van het LECHUZA bewateringsysteem om de volgende generatie met groene vingers te ondersteunen en bestaande fans van PLAYMOBIL. Plantenverzorging is nu kinderspel!

OJO is gebaseerd op het hoofd van een PLAYMOBIL-figuur, waardoor een plantenpot is ontstaan om fans en vele anderen van het klassieke speelgoed te plezieren. Groeien en verzorgen van planten is spannend, vooral voor kinderen. Het onderwerp neemt ook toe op scholen en instellingen voor kinderen.Met deze unieke vrienden voor jou planten - elk met kleurrijke kapsels - laten we kinderen de wereld ervaren van planten op een speelse manier. Dankzij het slimme LECHUZA irrigatiesysteem, kunnen kinderen op de juiste manier leren om voor hun planten te zorgen. Voor elke kleine plantenliefhebber is er zeker een perfecte OJO! De plantenpotten kunnen worden aangepast met een keuze uit 2 verschillende kapsels in 6 kleuren: eenvoudig verwisselen, mixen en matchen om speels nieuwe stylen te creëeren. Een geweldig cadeau-idee voor de volgende generatie met groene vingers!

Dankzij het slimme LECHUZA spies bewateringslont kunnen planten gemakkelijk samen met de kweekpot geplaatst worden in de OJO, zodat het verpotten geen tijdrovend werk is. Via de LECHUZA watertoevoerspiezen met lont (wiek) dat onderaan in de kweekpot wordt geplaatst, verplaatst het vocht gelijkmatig naar de wortels. De grote, ronde ogen van de OJO geeft aan hoeveel water er nog in het waterreservoir zit. Op deze manier blijven kinderen zich bewust van het welzijn van de planten. Als de speciale interactieve ogen blauw zijn, geeft dit aan dat het waterreservoir vol is.

OJO, de innovatieve PLAYMOBIL-vriend voor je planten, is verkrijgbaar met twee verschillende kapsels in de kleuren robijnroze, appelgroen, aquamarijn, oceaanblauw, vuurrood en ravenzwart. De All-in-One set bevat de plantenpot, speciale interactieve ogen en een irrigatiesysteem.
Karakteristieken:
breukvast
vederlicht
UV-bestendig
hoogwaardige kunststof
Home and Trend Award - Trendproduct of the Year 2019/20
Afmetingen en volumes
OJO
Afmetingen ong. (B x H)Ø 21 x 15,8 cm
Waterreservoir0,25 l
PlantvolumeGrowpot
Binnenbak, afmeting ~Ø 10-12 cm
Max. planthoogte20 cm
de juiste accessoires