Herfst als gast

Seizoensplanten als blikvangers in het koele seizoen

Met het einde van de zomer zijn geraniums, petunia's en andere kleurrijke zomerplanten meestal over hun hoogtepunt heen. Maar dat betekent niet dat tuinen, terrassen en balkons kaal en grauw moeten blijven.

Groenblijvende planten, grassen en seizoensgebonden beplanting zorgen zelfs in de herfst voor een huiselijke sfeer en nodigen u uit om het buitenseizoen nog verder te verlengen.

Cubico & Balconera
Cubico & Balconera

Chique herfstbeplanting

Bij weer en wind toch optimaal verzorgd

De LECHUZA plantenbakken van de Cottage en Color-collection zijn prima voor de inrichting van de herfsttuin, want ze zijn gemaakt van weerbestendige kunststof en kunnen dankzij hun resistente oppervlak het hele jaar door buiten worden gebruikt.

Opvallende plantenbakken:

Winterharde planten nemen de plaats in van zomerbloemen en brengen afwisseling en nieuwe kleuren in de herfsttuin. Heide, kleurrijke sneeuwbessen, maar ook winterharde grassen en vaste planten zijn de perfecte keuze voor deze tijd van het jaar. Samen met sierpompoenen, lantaarns en herfstige accessoires wordt de buitenruimte zelfs bij lagere temperaturen een blikvanger.

pompoenen

Herfstdecoratie met LECHUZA

Kleurrijke accenten voor feel-good momenten

De tafel kan ook in de herfst kleurrijk zijn. Inspiratie vindt u in de natuur, want daar vindt u de beste materialen voor tafeldecoratie!

Met zijn bolvorm is het PURO-tafelvat de perfecte keuze voor Halloween-decoratie. Van fel bloedoranje tot subtiel zandbruin, u vindt de juiste kleur voor elke enscenering. Voor een griezelig mooie Halloween-decoratie combineert u hem gewoon met een zelfgesneden, griezelige pompoenlantaarn en de herfstdecoratie met griezelpotentieel is klaar.

Haloween

Kleurrijke bladeren, glanzende kastanjes, geurig mos en stukjes schors en hout toveren een individuele charme op tafel. Aangevuld met decoratieve pompoenen is de herfstdecoratie perfect.

Cozy Home
Cozy Home

De LECHUZA plantenbakken van de Cottage en Color Collection zijn ook trouwe metgezellen voor de inrichting van de herfsttuin, want ze zijn gemaakt van weerbestendige kunststof en kunnen dankzij hun resistente oppervlak het hele jaar door buiten worden gebruikt. Geplant met oranje-gloeiende herfstbloemen of kamerplanten in bessentinten, brengen de bakken gemakkelijk een vleugje herfst in huis.

Tijd voor gezelligheid

Nu wordt het gezellig!

In de herfst laat de natuur een waar kleurenspel zien: Van fel oranje, intens rood en warme bruintinten, alles is er. Met eenvoudige middelen, een paar kleurrijke accenten en herfstige planten kunt u een eenvoudige en creatieve decoratie creëren die zorgt voor een gezellige sfeer en een goed humeur op grijze dagen.

creatieve decoratie

Bloempotten voor een kleurrijke herfstbeplanting: