Lenskopschroef verzinkt voor balkonbakhouder, CASCADA en CANTO wide (inhoud: 4 schroeven)

Artikelnr. 11099

Lenskopschroef verzinkt voor balkonbakhouder, CASCADA en CANTO wide (inhoud: 4 schroeven)

Artikelnr. 11099
Beschikbaarheid: Op aanvraag, De verwerking van uw bestelling zal ca. 7-10 werkdagen bedragen. Wij doen ons best om uw bestelling binnen 2-3 werkdagen te leveren. Als een artikel niet voldoende op voorraad is in ons NL/BE magazijn, zal de levertijd ca. 7-10 werkdagen bedragen.
€ 3,99
incl. BTW | plus verzendkosten

verzendkosten
De verzend- en verpakkingskosten bedragen 9,50 euro per zending.

Größe
Grote aantallen gewenst? Vraag een offerte op maat!
De lenskopschroeven met kruisgleuf worden bij verschillende LECHUZA-bakken en accessoires gebruikt. Ze dienen als bevestiging van de balkonbakhouder aan de bak, voor accessoires van de CASCADA of voor het bevestigen van de dwarslatten van de CANTO wide. Door het verzinkte oppervlak zijn de schroeven geschikt voor buitenshuis. Neem afhankelijk van het gebruiksdoel de betreffende montagehandleiding in acht. In de leveringsomvang zijn in het totaal 4 schroeven inbegrepen.

Bevestiging van de balkonbakhouders (art.nr. 19033 en art.nr. 19030):
De schroeven dienen voor de bevestiging van de balkonbakhouders aan de onderkant van de bak. Plaats de houders in het systeem van de bak (bijv. BALCONERA 50) en draai de schroeven met een schroevendraaier vast.

Bevestiging van de CASCADA accessoires:
Gebruik deze schroeven om de CASCADA sokkel of de CASCADA uitbreidingsset op de plantenbak CASCADA te monteren. Gebruik hiervoor een schroevendraaier en neem de montagehandleiding in acht. Geschikt voor CASCADA sokkel (art.nr. 14988) en CASCADA uitbreidingsset voor toren met 2 potten (art.nr. 14985) of toren met 3 potten (art.nr. 14986).

Bevestiging van de dwarslatten van de CANTO wide:
Om voor voldoende stabiliteit in de CANTO wide te zorgen, is deze met een dwarslat onder de binnenbak uitgerust. Bevestig deze dwarslat met de schroeven en gebruik hiervoor een schroevendraaier.

Leveringsomvang: 4x lenskopschroef