Zomer, zon, buitentijd

Een bloeiende tuin zonder gieten

Zomertijd is buitentijd! Eindelijk is het zomer en kunt u genieten van de heerlijke buitentijd. Met de decoratieve plantenbakken van LECHUZA kunnen in een handomdraai stijlvolle plantenparadijzen worden gecreëerd waarin bloemen en groene planten uitstekend gedijen. Dankzij het irrigatiesysteem blijft het dagelijkse gieten achterwege.

Een bloeiende tuin zonder gieten
Ontspannen plantenverzorging zonder dagelijks gieten

Het originele LECHUZA-irrigatiesysteem

Ontspannen plantenverzorging zonder dagelijks gieten

Dankzij het slimme LECHUZA-irrigatiesysteem worden de planten zelfvoorzienend en is het dagelijks gieten verleden tijd. Op de bodem van de plantenbakken bevindt zich een waterreservoir, dat afhankelijk van het model tot 26 liter kan bevatten. Net zoals in de natuur zorgen de planten daarmee voor hun eigen behoefte aan water. Overtollig water kan via de schroef op de bodem weglopen en er ontstaat geen wateroverlast. Hierdoor kan de plantenverzorging met minimale inspanning worden uitgevoerd, zelfs tijdens de vakantie.

Perfect voor buitengebruik - perfect voor warme dagen

De tijdloze allrounder CUBICO kan universeel worden gebruikt met zijn elegante charme en zijn grote waterreservoir zorgt voor de juiste bewatering van uw planten. Zo heeft de CUBICO Color 40 bijvoorbeeld een waterreservoir van ongeveer 8 liter!

De harmonieuze ronde plantenbak CUBETO en de plantenkubus CANTO uit de Stone Collection zijn uitgevoerd in een trendy steenlook. Hiermee worden de planten niet alleen voorzien van voldoende water, maar kunnen ze ook op een natuurlijke en eigentijdse manier worden gepresenteerd.

Woonkamer in de openlucht

Geniet van de zomer

Met de plantenbakken uit de Cottage Collection kunt u eenvoudig uw eigen woonkamer in de openlucht creëren om heerlijk te ontspannen. De LECHUZA classic BALCONERA zorgt voor een prachtige country-stijl en de kleurrijke bloeiende planten in de hoge CUBICO Cottage creëren heerlijke schaduwplekjes in uw buitenparadijs.
Uw voordeel: Niet meer dagelijks water gieten, geniet van de zwoele zomerbries en vergeet de dagelijkse routine met een heerlijk vakantiegevoel.

Groot waterreservoir voor warme dagen: